Proefboxen

Voor wie geen wijn kan kiezen van een plaatje, hebben we een aantal proefboxen samengesteld zodat je kennis kan maken met een aantal wijnen. Scroll down voor een overzicht van onze proefboxen. Lees meer

Filters
Un dia en el jardin
Un dia en el jardin
Een zomerse dag in de tuin. Geen afspraken, geen zoomcalls. Het fraaie weer, een goed boek en een mooi glas wijn. Het paradijs bestaat!
€53.00Incl. BTWper stuk
€43.80Excl. BTWper stuk
El Verano en España; Parte Uno
El Verano en España; Parte Uno
Voor wie verlangt naar een zomer in Spanje! Een heerlijk proefpakket voor de zomer. Het terras lonkt. Twee frisse witte wijnen, twee flessen elegante rosé en, voor als het in de avond wat afkoelt, een lichte rode wijn die warmte brengt!
€57.50Incl. BTWper stuk
€47.52Excl. BTWper stuk
Wonderful Whites
Wonderful Whites
Prachtige witte wijnen zijn er in Spanje volop. We hebben een drietal tintelfrisse witte wijnen samengebracht in deze proefbox: een Verdejo, een Chardonnay en een Sauvignon Blanc.
€57.50Incl. BTWper stuk
€47.52Excl. BTWper stuk
El Verano en España; Parte Dos
El Verano en España; Parte Dos
Weer een prachtig proefpakket voor de zomer!. Een terras, een baai, kristalhelder water. Wat ontbreekt is een mooi glas wijn. Deze proefbox lost dat probleem op. Twee flessen mooie droge witte, twee geweldige flessen Cava Rosado en twee flessen van een he
€73.00Incl. BTWper stuk
€60.33Excl. BTWper stuk
Terrific Tintos
Terrific Tintos
Als rood je kleur is, is dit jouw proefpakket! Een proefbox voor de echte liefhebbers van rode wijn. Maak een tocht door verschillende Spaanse wijnstreken en ontdek.
€90.00Incl. BTWper stuk
€74.38Excl. BTWper stuk
Beautiful Blancos
Beautiful Blancos
Voor de wat gevorderde kenner van Spaanse witte wijn, een prachtige Verdejo, een blend van Chardonnay en Sauvignon Blanc en de eerste Atlantische Albarino.
€93.00Incl. BTWper stuk
€76.86Excl. BTWper stuk

Met deze proefboxen willen we het makkelijker maken om ons assortiment te leren kennen. We hebben getracht zo veel mogelijk variatie aan te brengen:

El Verano en España; Parte Uno en El Verano en España; Parte Dos zijn twee mooie boxen om de zomer mee in te luiden. Lichte witte wijnen, vrolijke rosé's en, voor als het begint te schemeren, een toegankelijke rode wijn.

Un dia en el jardin is wel zeer geschikt voor die lange zomerse dag zonder afspraken! Het doel van die dag is om eindelijk weer eens - met een strohoed op - in dat goede boek te duiken. Telefoon op fly mode. Een lichte lunch staat klaar en alles is in huis gehaald voor de tapas later op de dag. Twee flessen van een mooie lichte witte wijn, twee flessen cava rosado en twee flessen rood. Bestaat er dan toch een paradijstuin?

◊  Zoals de namen het al aangeven zijn de boxen Wonderful Whites en Beautiful Blancos bij uitstek geschikt voor liefhebbers van witte wijn. We hebben variatie aangebracht door te kijken naar druivensoort en wijnstreek, zodat je op verkenning kunt gaan!

◊  Voor de liefhebbers van rode wijn hebben we maar liefst drie proefboxen: Decantemos los Tintos!, Terrific Tintos en voor de kenner (of wie dat wil worden!) Los Tintos de los Picos. Ook hier voeren we je mee langs de diverse wijnstreken en laten we je proeven van diverse druivensoorten. Er is meer dan Tempranillo!

◊ Tot slot drie proefpakketten ter begeleiding van diners. Al deze boxen zijn prettige gasten bij ieder soort diner en geven een extra dimensie aan het aperitief, het voorgerecht en het hoofdgerecht. Of het nu een informeel etentje in de buitenlucht of een bijzondere gelegenheid is. Check de Capitulos 1, 2 en 3 van de serie La Comida, la Cena o el Banquete?!